Benvingudes i benvinguts al nou curs

Des de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) volem donar la benvinguda a totes les famílies que  s’incorporen el curs 2017-2018 a l’Institut Joan Brossa.

L’AFA és una entitat sense ànim de lucre que agrupa famílies d’alumnes amb l’objectiu de col·laborar en la consolidació de la bona feina i el bon enteniment dels tres pilars que constitueixen la comunitat educativa del centre: Alumnes, Institut i Famílies.

L’AFA està integrada voluntàriament per les famílies dels alumnes amb l’objectiu de:

  • Treballar per la millora contínua de l’ensenyament que reben els nostres fills i filles supervisant la gestió de l’Administració i participant activament en el Consell Escolar.
  • Aconseguir els llibres de text i de lectura obligatòria amb descomptes interessants.
  • Gestionar el menjador, les taquilles i les activitats extraescolars.
  • I, en general, col·laborar amb l’Institut sempre que faci falta per aconseguir un bon funcionament del centre.

Creiem que és molt important la màxima participació de les famílies si volem un nivell de qualitat òptim en l’educació dels nostres fills i filles.

Heu de saber també que l’AFA està oberta a tots els pares i mares dels estudiants de l’Institut Joan Brossa per qualsevol suggeriment, consulta o petició que ens vulgueu fer. Com vosaltres, les mares i pares que constituïm l’AFA som els primers interessats en aconseguir el millor per als nostres fills i filles: un ensenyament de qualitat.

Us animem a que visiteu els diferents apartats de la web: Qui som? On estem? Les diferents Activitats que oferim: Menjador, Llibres, Extraescolars, Taquilles, Xerrades…

Estem a la vostra disposició.