Proposta de canvi de jornada

A finals de novembre (2013) un grup de professors del Consell escolar ha elaborat una proposta per debatre entre professors, famílies i alumnes el canvi de jornada lectiva per al proper curs a jornada compactada els cinc dies de la setmana (només matins).

Amb l’objectiu d’aprovar-ho al proper Consell escolar del gener de 2014 i així poder informar a les reunions de portes obertes de febrer, l’horari aprovat per al curs vinent.

Però per aprovar un canvi d’horari és necessari que al Consell escolar (on són representats tant professors, alumnes com famílies) hi hagi una majoria clara i amb un consens de tots els sectors. En principi no es podria canviar la jornada lectiva amb el vot en contra d’un dels sectors com les famílies.

Per aquest motiu, des de l’ AMPA volem endegar un debat entre les famílies sobre el tema i per això oferim aquesta eina, el blog de l’ AMPA, per a poder publicar opinions, documents, dades, enllaços a altres webs i qualsevol altra cosa que ajudi al debat.

Us convidem a llegir i a escriure sobre el tema. Tenim molt poc temps, aprofitem-ho. El proper dia 9 de gener tenim una reunió extraordinària de l’ AMPA, exclusivament per a debatre aquest tema, a les 19h. I a la Junta del dia 20 de gener decidirem quin mètode farem servir per a fer una consulta el més àmplia i democràtica possible entre les famílies per a saber l’opinió de la majoria.

Proposta del professorat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.