Resultats de la Consulta

El Consell escolar de l’Institut Joan Brossa no es planteja cap canvi de jornada lectiva per al curs 2014-15.

——————–

CONSULTA SOBRE EL CANVI DE JORNADA

Davant de la proposta presentada pel professorat sobre el canvi de jornada lectiva dels alumnes per al proper curs, jornada compactada de 8:00 a 14:45h, l’AMPA,  seguint el procés endegat l’any passat amb la xerrada organitzada per a les famílies del barri amb dos experts professionals sobre el tema, vam crear un blog
http://ampajoanbrossa.wordpress.com/ per obrir un fòrum de debat i per poder oferir uns documents i enllaços que ens oferissin arguments a favor o en contra del canvi. També va ser un tema tractat àmpliament a la nostra Assemblea anual de socis i sòcies de desembre i a la reunió monogràfica sobre la jornada que vam fer el gener, amb una participació entre les dues reunions de prop de cent persones.

Finalment hem organitzat una consulta a les famílies per saber l’opinió majoritària i així tenir-ho en compte per part dels representants de les famílies al Consell escolar per a la seva votació al proper consell.

Donada l’habitual poca assistència a les votacions per urna al centre, vàrem decidir afegir a la votació per urna una votació telemàtica. Després de dues hores d’estar acompanyant l’urna per part d’uns soferts voluntaris, només una vintena de votants s’hi van acostar a votar. Per sort, sumant els vots emesos telemàticament casi 190 familiars han votat.

Participació

Resultats

RESULTAT FINAL: DELS 189 VOTS EMESOS UNA MAJORIA CLARA DE 130 VOTS PEL NO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.