Taquilles

casellersLloguer de Casellers (Taquilles) 

Oferim un servei de lloguer de casellers pels vostres fills i filles, on hi podran desar tot el material: llibres, motxilles, etc. Butlleta i normes d’ús, clica aquí.

 
 
 
 
 
Aquesta oferta consisteix en la possibilitat d’ús d’una taquilla per alumne/a durant el curs escolar 2022/2023. Les taquilles tenen un pany amb la seva corresponent clau per l’alumnat. Tots aquells alumnes que necessitin el servei de taquilles hauran d’entregar la butlleta degudament complimentada a l’AFA.
 
La quota de manteniment de la taquilla serà de 20,00 € per curs per als socis de l’AFA i 25,00 € per als no socis, més 14,00 € de dipòsit per la clau. Aquest dipòsit es fa amb la intenció que cobreixi qualsevol desperfecte i s’ha de pagar en efectiu el moment de l’entrega de la clau.
 
Una vegada finalitzat el curs, en cas de no voler tornarla a utilitzar, i sempre que no hi hagi hagut cap desperfecte o pèrdua de clau, es retornarà l’import del dipòsit.
 
En cas de pèrdua de la clau, cal comunicarho a la secretària de l’AFA, que farà la còpia de la clau, previ pagament d’aquesta. El preu de la còpia és de 5,00 €.
 
El cobrament de la quota de manteniment es farà a finals del mes de novembre mitjançant rebut bancari al número de compte que indiqueu en la butlleta corresponent.
 
Cal tenir en compte que la taquilla no es podrà compartir amb altres alumnes del centre, i que el dret a l’ús comporta un compromís i una responsabilitat de bon ús per part de l’alumne/a i a la vegada de la seva família.
 
El sistema d’obertura de les taquilles, consisteix en un pany i una clau personal i individual en cada cas, per tant, no és possible realitzar còpies de les claus, ja que les plantilles són d’un gruix especial, i es malmetria el sistema de la tanca si es fes una còpia de la clau amb una plantilla més gruixuda o més fina, cosa que suposaria la consegüent pèrdua del dipòsit i la necessitat de pagar més diners si s’hagués de posar un pany nou.

Butlleta de lloguer de la taquilla i normes d’us Clic aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.