Vols estudiar alemany, anglès o francès a la nostra EOI (escola oficial d’idiomes)?

Vine a la sessió informativa que farem a la primavera, el dijous 9 de maig a les 18:00 h. Ens presentarem i et presentarem tota la oferta formativa i certificativa en idiomes que fem a l’EOI Barcelona-Guinardó i podràs veure els nostres espais pensats i equipats per a un aprenentatge òptim d’idiomes!

Deixa’ns les teves dades en aquest formulari i t’avisarem uns dies abans de la sessió!

Som un centre públic, no universitari, d’ensenyament d’idiomes moderns situat al barri d’Horta – Guinardó. A la nostra escola s’hi poden aprendre tres idiomes: alemany, anglès i francès.

L’EOI Barcelona Guinardó forma part de la xarxa d’escoles oficials d’idiomes que depenen del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Les seves certificacions estan reconegudes a tot l’Estat Espanyol, són les úniques oficials.

OFERTA FORMATIVA

      Cursos d’estiu: Aquest any oferirem cursos intensius de 60 hores d’alemany, anglès i francès, entre l’1 i el 19 de juliol. Aquests cursos seran presencials i s’impartiran en horari de matí, de 10:00 a 14:00 hores.

També podeu apunteu-vos als grups de conversa d’anglès online! Aquests grups de conversa es faran a través de la plataforma zoom i s’impartiran els dimarts i dijous entre el 2 i el 18 de juliol en horari de tarda.

Tota la informació sobre els cursos intensius i els grups de conversa online la trobaràs aquí!

 

      Cursos oficials:  són cursos presencials i dins de la modalitat d’extensius (de setembre a maig). La matrícula oficial dóna dret a assistir com a mínim a 130 hores de classe per curs i a realitzar els exàmens corresponents. Els cursos s’imparteixen en horari altern (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) i les classes tenen una durada de dues hores i quart i s’ofereixen en dues franges horàries (16:00-18:15 o 18:30-20:45). La preinscripció i matricula per al pròxim curs 2024-25 serà al setembre. Pots consultar tota la informació sobre els cursos oficials aquí.